Volvo EX30 förvandlas till en sportigare modell!

– SPonsrad artikel

Unik med sänkning, längre räckvidd och coolare fälgar. 

Skriven av
Redaktionen
den
29/1/2024
Kategori
Bil & motor

Volvo EX30, som redan gör avtryck på den svenska elbilsmarknaden, får nu en extra dos av stil och prestanda. Tyska företaget Heico tar Volvo EX30 till nya höjder - eller snarare nya lågheter - genom att sänka bilen med tre centimeter. Denna modifiering erbjuder inte bara en tuffare look utan också en potentiellt förbättrad räckvidd.

Sänkning som ger längre räckvidd

Med sin kinesiska tillverkningsbakgrund har Volvo EX30 överträffat försäljningsförväntningarna och ser ut att bli en vanlig syn på svenska vägar. För de som önskar en mer distinkt och sportig profil, står Heico redo att transformera denna redan populära modell. Förutom standardoptionen på tre centimeters sänkning, erbjuder Heico en något försiktigare version som sänker bilen med två centimeter, anpassad för de som föredrar en subtilare förändring.

Fälgar

Heico kompletterar sin sänkning med ett utbud av sportiga 21-tums fälgar. Dessa fälgar förvandlar Volvo EX30 från en liten SUV till något som mer liknar en sportig halvkombi. Denna estetiska uppgradering kommer dock till ett pris – en uppsättning fälgar kostar över 35 000 kronor, exklusive däck.

För den som är villig att vänta lite längre, utlovar Heico ytterligare anpassningar i form av ett fullständigt bodykit specifikt för EX30. Denna utveckling signalerar en spännande tid för Volvo-entusiaster som vill ge sin bil en personlig och mer dynamisk karaktär. Volvo EX30, med Heicos tillägg, positionerar sig som ett attraktivt alternativ för de som söker en unik kombination av elektrisk effektivitet och sportig elegans.

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.