Sleep Cycle konsoliderar verksamheten i Göteborg för framtida tillväxt

– SPonsrad artikel

Sleep Cycle AB, en pionjär inom digital sömnanalys, tar ett stort steg mot att stärka sin position på marknaden genom en strategisk konsolidering av sin personalstyrka till Göteborg.

Skriven av
Sofia på redaktionen
den
23/1/2024
Kategori
Ekonomi

Sleep Cycle AB, en pionjär inom digital sömnanalys, tar ett stort steg mot att stärka sin position på marknaden genom en strategisk konsolidering av sin personalstyrka till Göteborg. Denna åtgärd markerar en ny fas i företagets tillväxt och utvecklingsstrategi.

Sleep Cycle, känd för sin banbrytande app för sömnanalys, har beslutat att konsolidera sin verksamhet i Göteborg. Detta beslut innebär en avveckling av Stockholmskontoret, där alla anställda erbjuds att fortsätta sina tjänster i Göteborg, med ekonomiskt stöd för eventuell flytt. Denna förändring syftar till att effektivisera verksamheten och förbättra interna samarbetsmöjligheter, vilket är avgörande för företagets framtida tillväxt och innovation.

Sedan starten har Sleep Cycle varit en ledare inom digital hälsa, med en app som hjälper användare att förstå och förbättra sin sömnkvalitet. Genom avancerad teknologi och användarvänlig design har företaget gjort betydande framsteg på den globala marknaden. Med denna senaste omstrukturering ser Sleep Cycle en möjlighet att ytterligare stärka sin position och fortsätta sin expansion.

Med en förväntan om betydande kostnadsbesparingar, cirka 5 miljoner SEK årligen, är konsolideringen en strategiskt viktig del i Sleep Cycles väg framåt. Företaget betonar att denna förändring kommer att gynna både anställda och företagets långsiktiga mål.

Taggar:
No items found.
Sofia på redaktionen

Sofia är civilekonom med bred erfarenhet av att starta, driva och genomföra olika typer av projekt inom utvecklings- och förbättringsarbete inom bland annat agila arbetssätt och service design. Tillsammans med Frida är hon pågång med en ny podcast om AI för ledare och nyfikna.