Raymond Klavestad tar över som VD för PayEx!

– SPonsrad artikel

Raymond Klavestad, med gedigen erfarenhet och erkända ledaregenskaper, tar över som VD för PayEx i en strategisk transformationsfas enligt Swedbank.

Skriven av
Redaktionen
den
17/11/2023
Kategori
Ekonomi

Swedbank meddelade nyligen att Raymond Klavestad kommer att axla rollen som VD för PayEx i en strategiskt viktig period av företagets transformationsresa. Detta steg syftar till att stärka PayEx's position på marknaden för betalnings- och finansieringstjänster och säkra dess konkurrenskraft i dagens dynamiska affärsklimat.

Om Raymond Klavestad

Raymond Klavestad, med sin gedigna erfarenhet från PayEx och erkända ledarskapskvaliteter, anses vara väl lämpad för att leda företaget genom denna förändring. Kerstin Winlöf, styrelseordförande i PayEx, kommenterade beslutet och uttryckte tacksamhet över att Klavestad accepterat den nya rollen. "Raymonds långa erfarenhet från PayEx och beprövade ledarskapskvaliteter är väl lämpade för detta uppdrag, och vi är tacksamma för att han har accepterat den nya rollen," säger Winlöf.

Av Raymond Klavestad

Raymond Klavestad, i en kommentar om sitt nya ansvar som VD, uttryckte sin stolthet och optimism inför framtiden. "Jag är stolt över att ha utsetts till VD och ser fram emot att leda vår väg framåt tillsammans med alla kompetenta medarbetare för att möta kundernas behov. Vår grund är stark och jag är optimistisk inför framtiden där fokus ligger på lönsam tillväxt i samarbete med Swedbank," säger Klavestad.

Förändringen

Denna förändring i ledningen kommer innebära att Raymond Klavestad tar över rollen från Ola Laurin, som varit VD för PayEx sedan 2021. Laurin lämnar sin position för att följa nya möjligheter utanför företaget. Kerstin Winlöf tackar Ola Laurin för hans betydande bidrag och ledarskap under åren och önskar honom lycka till i framtida äventyr.

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.