Innovativa lösningar i fokus på mässan Ekonomi och Företag

– SPonsrad artikel

CFOsvepet besökte nyligen Ekonomi och företag mässan i Kista, för att träffa utställare och utforska de senaste trenderna inom ekonomi- och företagsvärlden. Mässan hade samlat totalt 76 utställare...

Skriven av
Redaktionen
den
31/10/2023
Kategori
Webinars & Event

CFOsvepet besökte nyligen Ekonomi och företag mässan i Kista, för att träffa utställare och utforska de senaste trenderna inom ekonomi- och företagsvärlden. 

Mässan hade samlat totalt 76 utställare, var och en med sina unika lösningar och tjänster avsedda att förenkla och förbättra olika aspekter av företagsverksamhet. I den här artikeln tittar vi närmare på några av dem. 

Slipp krånglig kvittohantering 

Mynt gjorde ett betydande intryck på Ekonomi och Företag Mässan med sin innovativa metod för företagsekonomin. Mynt erbjuder smarta företagskort som integreras sömlöst med bokföringssystem, underlättar de ekonomiansvarigas arbete. Deras lösning möjliggör enkel överföring av köptransaktioner med tillhörande kvitton och information direkt till bokföringssystemet, vilket resulterar i både tids- och kostnadsbesparingar för användarna. Mynt har varit närvarande på mässan sedan 2021 och ökar sitt engagemang år efter år.

Mynts monter var helt klart uppskattad av oss och andra mässbesökare, komplett med en kaffevagn och tävlingar för att engagera besökarna.

En välfungerande kärna ger förutsättningar för framgång och tillväxt

Det ska vara enkelt och roligt att bedriva bolag – det tycker i alla fall UCS One Business. UCS One Business hjälper företag med sin expertis inom ekonomi, lön, HR och system. Tillsammans med sina kunder ser de till att vardagen som företagare blir så effektiv som möjligt. De tar hand om kärnan i sina kunders företag, så att de kan fokusera på att utveckla sin verksamhet. 

Innovativt lönesystem

På plats var också Payap som erbjuder ett innovativt lönesystem. Genom att automatisera repetitiva uppgifter sparar de sina kunder många timmar av manuellt arbete varje månad. Payap erbjuder funktioner som lön i realtid, sömlösa integrationer och smidig onboarding för moderna företag med upp till 1000 användare.

Bokföring och bank i samma system

Varför ha två system när du kan göra allt i ett? Bokio var på plats för att visa upp sin lösning “Bokio Företagskonto” som integrerat bankkonto, bankgironummer och företagskort direkt med bokföringen. De berättade även om “Bokio Byrå” som erbjuder en enkel klienthantering, användarvänligt gränssnitt och automatiska flöden för kostnadsfri samarbete med kunderna. Genom att bli Byråpartner kan man ta del av marknadens bästa provisionsmodell och kan växa tillsammans med Bokio.

Helhetslösning för HR- och lönehantering

NMBRS presenterade sin moderna och användarvänliga helhetslösning för HR- och lönehantering och delgav även information om deras senaste tillägg - löneservice. Nu har du möjligheten att outsourca din lönehantering till NMBRS för att avlasta organisationen från tidskrävande uppgifter. NMBRS har ett dedikerat team av experter som är beredda att hantera alla dina lönebehov, så att du kan fokusera på att driva företaget framåt.

Om Ekonomi & Företag mässan

Mässan startades 2012 och har sedan dess varit ett årligt event för branschen. Mässans fokus är ekonomi, redovisning och de senaste uppdateringarna inom bland annat skatt, moms och digitalisering. I år besöktes mässan av totalt 2319 besökare, med 76 utställare och 47 föreläsningar. Datum för nästa års mässa är 25–26 september.

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.