Cool Company Rapporterar Kraftig Omsättningsökning i Oktober

– SPonsrad artikel

STOCKHOLM – Cool Company, en ledande aktör inom egenanställningsbranschen, har rapporterat en betydande omsättningsökning för oktober månad. Med en ökning på 24 procent jämfört med föregående månad...

Skriven av
Redaktionen
den
13/11/2023
Kategori
Ekonomi

STOCKHOLM – Cool Company, en ledande aktör inom egenanställningsbranschen, har rapporterat en betydande omsättningsökning för oktober månad. Med en ökning på 24 procent jämfört med föregående månad, visar företaget på en stark tillväxt i såväl Sverige, Norge som Storbritannien.

Jonny Simonsson, CFO på Cool Company, uttrycker stor tillfredsställelse över den senaste tidens resultat. Han betonar att Sverige fortfarande är företagets största och viktigaste marknad, där man sett en ökning på 24 procent under oktober. Simonsson lyfter fram att allt fler ser nyttan i företagets tjänster som en väg till egenföretagande eller som ett enkelt sätt att få betalt för sidoinkomster eller extrajobb.

Företagets expansion är inte begränsad till den svenska marknaden. I Norge ökade antalet nya registrerade användare med 69 procent under oktober, medan befintliga frilansare skickade 32 procent fler fakturor. Storbritannien följer samma positiva trend med en ökning i faktureringsgraden på 30 procent och en generell tillväxt på 39 procent under månaden.

Sedan starten 2009 har Cool Company erbjudit tjänster som möjliggör för privatpersoner att fakturera utan eget företag. Deras företagserbjudande, lanserat 2015, riktar sig till företag som behöver hantera löneadministration och arbetsgivaransvar för flexibel personal. Denna del av verksamheten har vuxit stadigt och stod för en imponerande tillväxt på 26 procent under oktober.

Denna positiva utveckling speglar en växande trend inom arbetsmarknaden där allt fler väljer flexibilitet och frilansarbete. Cool Company står nu som en central aktör i denna förändring, och erbjuder en tjänst som effektiviserar administrationen för både konsulter, frilansare och uppdragsgivare.

För mer information om Cool Company och deras tjänster, besök deras officiella webbplats.

Detta material är en bearbetning av det ursprungliga pressmeddelandet från Cool Company och är avsett för informationsändamål för läsarna av CFOsvepet. För detaljerad information, se Cool Companys officiella pressmeddelande.

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.