Azets Expanderar i Sverige Genom Förvärv av Thorell Revision

– SPonsrad artikel

Azets stärker sin närvaro i Sverige genom förvärvet av Thorell Revision, inklusive redovisning- och lönetjänster för små och medelstora företag samt tjänster för franchise- och fastighetsbolag.

Skriven av
Redaktionen
den
29/9/2023
Kategori
Nyhet

Azets stärker sin närvaro i Sverige genom förvärvet av Thorell Revision, inklusive redovisning- och lönetjänster för små och medelstora företag samt tjänster för franchise- och fastighetsbolag. Affären inkluderar omkring 50 anställda och fyra kontor i Norrköping, Linköping, Söderköping och Stockholm. Förvärvet syftar till att öka Azets marknadsposition och utöka dess fokus på franchise- och fastighetssektorn samt små och medelstora företag.

June Mejlgaard Jensen, VD för Azets i Sverige och Danmark, uttryckte sin nöjdhet med affären och framhöll att Thorell Revisions expertis kommer att vara en värdefull tillgång. Förvärvet beräknas bli avslutat den 1 november 2023 och kommer att utöka Azets personal inom fastighetssegmentet med cirka 20 nya kollegor.

Fredrik Thorell, VD för Thorell Revision, betonade möjligheten för företaget att stärka sitt erbjudande och erbjuda ökat värde till kunderna inom en internationell koncern. Thorell Revision grundades 1991 och har kontor i flera svenska städer.

För mer information, kontakta June Mejlgaard Jensen, VD för Azets i Sverige och Danmark, eller Fredrik Thorell, VD för Thorell Revision. Azets är en internationell koncern som erbjuder ekonomi-, lön- och HR-tjänster till över 100 000 kunder i Norden och Storbritannien.

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.