Mikael Kretz och Håkan Paulsson - QGroups Grundare Belönade med Silverringar som Årets Företagsgrundare i Kategorin Stora Företag

– SPonsrad artikel

Mikael Kretz och Håkan Paulsson, grundarna av QGroup, hyllades med Silverringar i kategorin Årets Företagsgrundare för Stora Företag vid Founders Awards Gala den 20 september.

Skriven av
Redaktionen
den
27/9/2023
Kategori
Ekonomi

Mikael Kretz och Håkan Paulsson, grundarna av QGroup, hyllades med Silverringar i kategorin Årets Företagsgrundare för Stora Företag vid Founders Awards Gala den 20 september.

Silverstjärnor: QGroups Grundare Mikael Kretz och Håkan Paulsson Vinner Årets Företagsgrundare för Stora Företag för Att Bygga en Global Arbetsplats i Världsklass och Lova Kraftig Framtida Tillväxt

Mikael Kretz och Håkan Paulsson, grundarna av QGroup, tilldelades Silverringarna i kategorin Årets Företagsgrundare för Stora Företag vid Founders Awards Gala den 20 september.

Den Påverkansfulla Resan för Mikael Kretz och Håkan Paulsson, Grundarna av QGroup

QGroup är en grupp högst specialiserade företag med expertis som sträcker sig från managementkonsulting, fullstack-utveckling, maskininlärning/AI, utbildning, SAP och inbyggd utveckling. Företaget grundades 2012 av Mikael Kretz och Håkan Paulsson, drivna av en vision att bli den bästa arbetsplatsen för IT-specialister i världen. Tillsammans äger de 52% av företaget. Med ett team av 850 specialistkonsulter verkar QGroup i 11 länder och 20 platser runt om i Europa, Nordamerika, Asien och Afrika och har en stark tillväxt framför sig.

På plats på galan!

Hur Vinnarna Väljs som Årets Företagsgrundare för Stora Företag

Utmärkelsen Årets Företagsgrundare hedrar framgångsrika globala grundare som har byggt ett eller flera starka privata eller publika företag. Syftet är att belysa dessa grundare och inspirera till tillväxt i medelstora till stora internationellt expanderande företag.

För att hedra grundare på olika stadier av företagsutveckling har utmärkelsen tre kategorier: små, medelstora och stora företag. I kategorin Årets Företagsgrundare för Stora Företag är det aktiva grundare av ett privat eller publikt aktiebolag med en omsättning på mer än 50 miljoner euro och minst 20% ägande i ett lönsamt företag, baserat på räkenskapsåret 2022.

Finalisterna har bedömts enligt Founders Alliance Index, som tar hänsyn till tidigare prestationer, framtida potential och samhällsnytta, och de har utvärderats av en Founders Jury bestående av erfarna grundare.

Founders Jury bestod av juryordföranden Magnus Tegborg, grundare av Alumni, Cecilia Ekholm, grundare av Särnmark Assistans, Shori Zand, grundare av Avesina Group, Sven Hagströmer, grundare av Creades, och Richard Romanowski, grundare av eleXsys Energy.

Foto: David Thunander & Evan Pantiel

Taggar:
Redaktionen

CFOsvepets redaktion med frilansande experter erbjuder djupgående finansiell analys och rådgivning för affärsframgång, med skräddarsydda lösningar för varje företags unika behov.